Hier vnd je een selectie van decoraties gemaakt met een mix van diverse materialen.

uit 2010 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Metamorfose

2019

de groei van een mens staat nooit stil  In dit schilderij met mixed materials worden verschillende ontwikkelingen in beeld gebracht  De droomwereld dmv de pluizen, de denkwereld dmv de symetrische vormen , het maken van keuzes en in tweestrijden staan in de vorm van de twee mensfiguren en de natuur die we nodig hebben om te ontwikkelen.De gesloten ogen geven de rust aan die men nodig heeft. Het bladgoud  om de mooie momenten en het geluk uit te beelden, de spiralen om beweging aan te geven  en de cirkels het universum waarin we leven.

Back to Bali

2016

Deze Buddha is gemaakt met verschillende technieken oa.Leer,textiel,tijdschrijften,acryl schildering .De Baklijst maakt het geheel compleet.  

Communications3

2016

Schildersdoek3 van een serie van 4 stuks met als ondergrond een franse krant ,daarop een schildering van twee personen die minstens nodig zijn om te communiceren.

Communications4

2016

Schildersdoek4 van een serie van 4 stuks met als ondergrond een franse krant ,daarop een schildering van twee personen die minstens nodig zijn om te communiceren.

Tree of LIfe

2016

Tree of life ,decoratie gemaakt met collagetechniek en acrylschildering  op een MDF kamerscherm .  

Vole vole papillon ..

2010

Vole Vole papillon .... acrylverf  en papier op canvasdoek Dit langwerpige schilderij is op de onderlaag hier en daar  met dikke verf gedruppeld ,daarna beschilderd met vrolijke kleuren en vlinders,aangevuld met vlinders geknipt uit kranten en tijdschriften .